face Følg med på Facebook

Vaccination

Her indgår altid en grundig sundhedsundersøgelse. Det er mange holdninger til vaccinationer i dag. Vores personale er uddannet til, at finde den vaccine der passer til netop dit kæledyr. Det afhænger nemlig af alder, brug, pasning samt om man rejser med sit kæledyr.

Vaccination af hund og kat er ikke lovpligtigt, men vi anbefaler at de basisvaccineres af to gange med en måneds mellemrum. Derefter en gang årligt.

I Danmark er det lovpligtigt, at ens hest følger det danske vaccinationsprogram. Programmet består af en basisvaccination, med to vacciner med en måneds mellemrum. Et halvt år efter, skal hestens boostes med en vaccine. Først derefter, får hesten en vaccine årligt. Bortset fra heste, der går international ridesport eller løbsheste. Her er reglerne, at de skal påbegynde vaccineprogram, fra de er 6 måneder. Vaccinationsprogrammet så anderledes ud før 2013. Heste der fulgte det gamle program, er også korrekt vaccineret.

Her på klinikken følger vi vaccinationsanbefalerne fra World Small Animal Veterinary Association (WSAVA). I forbindelse med alle vaccinationer følger altid en grundig klinisk undersøgelse af dit dyr.

Hvalpe og killinger

Vaccineres ved 8, 12 og 16 uger og igen når de er omkring 8 måneder gammel.

Her vaccineres de med vores basis vacciner som beskytter mod:

  • ​Hundesyge
  • ​Parvovirus
  • ​Hepatitis

Ydermere gives her en vaccine mod leptospirose. Leptospirose er en infektion som fås fra rotter og mus, fra deres urin. Infektionen kan have alvorlige konsesvenser og det er samtidig det man kalder en zoonose, dvs. kan smitte fra dyr til menneske og infektionen er også farlig for mennesker.

Voksne hunde og katte

Vi anbefaler at hunde og katte vaccineres årligt. Det er ikke alle vacciner der nødvendige hvert år.

Tilvalgsvaccination

Rabies: Hvis du skal ud og rejse med dit dyr skal der gives en rabies vaccination 21 dage før udrejse samt der skal laves et kæledyrspas.

Kennelhoste vaccination: De fleste kenneler kræver for at kunne passe din hund at den er vaccineret mod kennelhoste.

Herpes: Man kan vælge at lade sin tæve vaccinere mod herpes i forbindelse med en drægtighed

Her på klinikken kan vi også vaccinere kaniner.

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

​Veluddannede personale

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Ringe til os på
65 96 48 84 for at booke tid.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig!

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil tale med en dyrlæge eller vil høre mere om vores priser. Vi står klar med råd og vejledning, hvis dit kæledyr skal besøge vores dyreklinik.​

Åbakkevej 5A, 5462 Morud

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook (2)  instagram_46

Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798