face Følg med på Facebook

Mærkning

Det er desværre ikke lovpligtigt at mærke sin kat. Men vi anbefaler, at få det gjort. Ved at mærke din kat, har den mulighed for at finde hjem til dig igen. Der er mange herreløse katte i Danmark. Antallet af hjemløse katte kan reduceres ved at få din neutraliseret.

Mærkning og registrering af hunden er lovpligtigt fra hunden fylder 8 uger.

Neutralisering af hund kan både være en fordel og en ulempe. Er du i tvivl, hvad der er bedst for din hund, er du velkommen til at kontakte os.

Mærkning og hestepas er lovpligtigt inden hesten fylder 1 år. Vi anbefaler at få det gjort, inden hesten er 10 mdr., så vi er sikre på papirerne er på plads når hesten bliver 1 år.

Katte

Vi anbefaler at alle katte mærkes med enten en øretatovering, en chip eller begge dele.

En øretatovering kan alle se og derved ved folk udefra at katten har en ejer. Dog kan en øretatovering blive utydelig og svær at læse med tiden.

Hvis man isætter en chip i sin kat, kan denne scannes ved en dyrlæge, internater og dyrenes beskyttelses kattefangere, og vi kan derved altid finde frem til kattens ejer.

Denne chip kan også bruges ved kattelemme så det kun er den enkelte kat der kan gå igennem netop denne kattelem. Folk ude fra kan dog ikke se hvis en kat kun er chip-mærket og derfor anbefaler vi, at en kat både øremærkes og chippes.

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

​Veluddannede personale

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Ringe til os på
65 96 48 84 for at booke tid.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig!

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil tale med en dyrlæge eller vil høre mere om vores priser. Vi står klar med råd og vejledning, hvis dit kæledyr skal besøge vores dyreklinik.​

Åbakkevej 5A, 5462 Morud

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook (2)  instagram_46

Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798