• Konsultation efter aftale
  • Sundhedstjek og vaccination
  • Medicinsk og kirurgisk behandling
  • Tandbehandling
  • Hjemmebesøg afregnes til
  • Udekørende til får og grise
  • Kiropraktik, akupunktur, kranio-sakral mm.
  • Rådgivning om foder, pasning og adfærd
  • Katteadfærd

Ring venligt for booking af tid på telefon nummer 65964884.

Vi udfører altid en grundig undersøgelse af dyret inden vi vaccinerer. Sammen finder vi ud af hvilken vaccine/vacciner dit dyr har behov for, da det er individuelt. Nogle vacciner gives årligt, andre hver 3. år. Skal dit dyr ud og rejse skal det ligeledes vaccineres imod rabies og have pas.

Ring venligt for booking af tid på telefon nummer 65964884.

Vi behandler både medicinske og kirurgiske patienter i klinikken.

Vi har et mindre laboratorium i klinikken, hvor vi bl.a kan køre blodprøver, dyrke bakterie, mikroskopere mm.

Ring gerne for en snak hvis du ønsker yderlig information om vores kompetencer og muligheder på klinikken.

Ring venligt for booking af tid på telefon nummer 65964884.

Vi udfører tandrens med ultralyd, oprensning af tandkødslommer med curette og efterfølgende polering. Tandrøntgen udføres som standard ved tandrens.

Ligeledes udføres der tandekstraktioner, skal din hund rodbehandles eller vurderes der behov for specialist viden, har vi nogle dygtige samarbejdspartnere som vi henviser til, så dit kæledyr får den bedst mulig behandling af problemet.

Ring venligt for booking af tid på telefon nummer 65964884.

Alm. konsultationstakst + tillæg på 152,50 kr. for hjemmebesøg, samt kørsel (indenfor en radius af 10 km)

Ring venligt for booking af tid på telefon nummer 65964884.

Der køres hjemmebesøg til får og grise i mindre husdyrhold. Kælegrise er selvfølgelig også velkomne i klinikken.

Katja har en bred viden inden for især grise, og med en baggrund som landmand med svin i speciale, kan Katja hjælpe med alt fra fødselshjælp til behandling af sygdomme.

Dyrlæge Louise Laustsen vil kunne tilbyde kiropraktik, akupunktur og fysioterapi af din hund eller kat i vante omgivelser i klinikken.


Louise har interesse for behandling, fysioterapi og genoptræning af hunde med kroniske smerter, jagt og konkurrencehunde og ikke mindst hunde der er i genoptræning efter skader og operation.

Vi er altid behjælpelig med rådgivning om foder, pasning og adfærd, så kig gerne ind forbi så vi kan tage en snak.

Adfærdsproblemer kan skyldes flere årsager, dyret kan have smerte, fejle noget fysisk, have traumer fra tidligere og meget mm. Derfor kan det være du sendes en tur ind til dyrlægen for at udelukke fysiske udfordringer, inden vi kan komme videre med rådgivningen.

Din kat kan have uønsket adfærd, f.eks. overdreven soignering, urinvejsproblemer og pludselig markering med urin indenfor. Kan også være der er sket nye ting i hjemmet eller der skal sammenføres flere katte.

Vores veterinær sygeplejerske Julie har stor passion for netop katte adfærd, og vil kunne hjælpe jer med disse problemstillinger. Adfærdsproblemer kan skyldes flere årsager, dyret kan have smerte, fejle noget fysisk, have traumer fra tidligere og meget mm. Derfor kan det være du sendes en tur ind til dyrlægen for at udelukke fysiske udfordringer, inden vi kan komme videre med rådgivningen. Julie vil herefter komme hjem til jer for at se katten i dens vante omgivelser, der vil herefter blive lagt en personlig plan for netop jer og jeres elskede kat. Julie vil ydermere følge op på planen med telefonkonsultation for at sikre at det hele går i den rigtige retning.

Kontakt os i klinikken for mere information eller tidsbestilling.