Om os

Morud Dyreklinik er en privatejet klinik beliggende i Morud – læs mere om hvem vi er her
Morud dyreklinik

Vi passer på dyrene i Morud og omegn

Hos os er det vigtigt at dig og dit dyr føler jer trygge. Derfor er i altid velkomne til at komme ind for at få en godbid, blive vejet og uden der skal ske en masse, så dit kæledyrs forbinder oplevelsen hos os med noget positivt. Ligeledes står vi altid klar med rådgivning omkring fodring, pleje og adfærd.

Vi stræber efter at give den bedste behandling af dit dyr, derfor er det vigtigt for os at være opdateret på ny viden i form af kurser og især sparring med kollegaer/klinikker. Vi er et team som består af 2 erfarne sygeplejerske med og 2 yngre nysgerrig dyrlæger. 

Vi ønsker at kunne bevare den nære konsultation, og mener at det er vigtigt for den videre behandling af dit kæledyr, at der er tid til en grundig undersøgelse og snak om hvordan dit dyr har det. Vi har flere eksterne dyrlæger, som er specialister inden for deres felter.

Klinikken

Vi behandler både medicinske og kirurgiske patienter i klinikken. Vi har et mindre laboratorium i klinikken, hvor vi bl.a kan køre blodprøver, dyrke bakterie, mikroskopere mm. Ring gerne på 65964884 for en snak hvis du ønsker yderlig information om vores kompetencer og muligheder på klinikken.

I vores klinik kan du blandt andet finde vores laboratorie, hvor vi undersøger diverse prøver, f.eks blod, urin, afføring og væv. Ofte vil man kunne få svar på prøverne samme dag, som de er taget. Derudover har vi også en operationsstue, hvor vi udfører mange forskellige operationer, som f.eks. fjernelse af tumorer, neutralisationer, syning af sår og flænger, navlebrok osv. Alle patienter, der skal i fuld narkose, møder fastende, så vi undgår opkastninger, og de bliver alle tilkoblet ilt-apparat og overvågningsudstyr og får under hele operationen målt puls, ilt-mætning i blodet, vejrtrækning m.m., så narkosen bliver så sikker og skånsom for dem som muligt.

Butikken

Vi har en velassorteret butik, hvor vi forhandler foder fra Hills, Eukanuba, Specific, Iams, Happydog og Happycat. Udover har vi diverse line, seler, legetøj og godbider. Vi er altid behjælpelige med at give rådgivning i foder eller pleje af din hund/kat.
Ved Morud Dyreklinik har vi en stor velassorteret butik. Her kan du købe kvalitetsfoder til din hund og kat af mærkerne Hills, Royal Canin og Specific, samt kvalitetslegetøj fra Kong, halsbånd og liner, strigler, kosttilskud, naturlige godbidder m.m. Vi står altid klar med råd og vejledning. Morud Dyreklinik er desuden Royal slankeklinik, så har du et kæledyr der trænger til at tabe sig, er vi parate med hjælp og planlægning. Hold øje med facebook og hjemmeside for gode tilbud!

Klinikkens medarbejdere

Katja Strøm Buse

Katja overtog Morud Dyreklinik foråret 2019. Katja har stor interesse i tænder samt kirurgi, ydermere er det ofte Katja som tilser alt lige fra hunde og katte til kaniner og grise. Det er oftest Katja du vil møde i klinikken som den primære dyrlæge. Katja blev færdiguddannet i 2018, inden da er hun uddannet landmand med speciale i grise. Privat er Katja gift og har 2 mindre børn. Fritiden bruges på de islandske heste og landbrugsejendommen som rummer diverse husdyr.

Anne-Mette Juhl Jensen

Har været dyrenes smilende omsorgsfulde sygeplejerske og dyrlægens uundværlige højre hånd i mange år. Hun er ansvarlig for butikkens sortiment og rådgiver indenfor alle varegrupper. Anne-Mette har en stor viden indenfor pasning, foder og meget mere, og du er altid velkommen til at kigge ind, så hjælper hun dig gerne.

Julie Fredriksen

Julie blev færdiguddannet veterinær sygeplejerske i 2018. Julie har en stor passion for tænder samt katte og deres adfærd. Julie har stor erfaring fra hendes tid på Fyns Internat med katte og pleje af killinger. Julie vil kunne hjælpe dig med foderrådgivning, katteadfærd, tænder og meget mere. Det et muligt at booke tid ved Julie hvis du oplever adfærdsproblemer hos din kat, som en ekstra service, kan Julie ydermere komme hjem til dig se katten i dens vante omgivelser. Julie er oftest at finde i klinikken mandage og torsdage.

Mikkel Trolle

Mikkel er vores ungarbejder. Mikkel hjælper med forefaldet arbejde og diverse opgave i butikken samt klinikken.

Eksterne samarbejdspartnere

Louise Laustsen

Dyrlæge Louise Laustsen vil kunne tilbyde kiropraktik, akupunktur, massage og fysioterapi af din hund eller kat i vante omgivelser i klinikken. Derudover vil i også kunne møde hende i klinikken som vikar for Katja.

Louise blev dyrlæge i 2008. Herefter har hun arbejdet i hestepraksis med fokus på kiropraktik, akupunktur og fysioterapi af sportsheste. Sideløbende har Louise også behandlet hunde. Louise har interesse for behandling, fysioterapi og genoptræning af hunde med kroniske smerter, jagt og konkurrencehunde og ikke mindst hunde der er i genoptræning efter skader og operation.

Nita Marskot

Jeg har hvalpe/ung hunde hold I samarbejde med Morud Dyreklinik.

Jeg er tidligere Agility og Klikker instruktør ved Dansk Kennel Klub. Og har selv løbet Agility med mine forrige hunde, samt trænet Lydighed og Rally.

Sammen med min mand har jeg lige nu en Collieblanding på 6 år, Joe Dalton, som jeg primært hyrder med.

Ydermere er jeg er human massør, hundemassør og Kranio Sakral terapeut. Jeg holder kurser i hundemassage til husbehov og i kropskontrol/ styrke / stabilisering.

Jeg sørger for så vidt muligt at holde mig opdateret med både behandling og træning.

Jeg er medlem af Branche foreningen Danske Eksamineret Hundemassører (DEH)

Kontakt os idag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Ring på vores telefonnummer, eller brug kontaktformuleren på kontaktsiden.