face Følg med på Facebook

Passioneret team med stor praktisk erfaring​

Morud Dyreklink består af et passioneret team med stort drive og overskud, hvilket udløser en altid god atmosfære i klinikken. Medarbejderne er dedikerede og engagerede dyrevenner alle døgnets 24 timer.​

Dyrlæger​

2_sanne

Sanne Kiilerich-Sørensen

​Sanne har været ansat på klinikken siden maj 2017 og i september 2017 overtog hun Søndersø Dyreklinik.

Hun er uddannet dyrlæge på Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2011, hvorefter hun primært har beskæftiget sig med smådyr og heste.

Sanne har altid haft en drøm om at blive klinikejer. Hun har haft mange ideer om, hvordan en klinik skal ledes rent fagligt og menneskeligt.Undervejs i hendes uddannelse var Sanne ansat et halvt år på Højgård Hestehospital, hvor beskæftigelsen primært var med røntgen og indlagte patienter.

I januar 2012 afsluttede Sanne sit dyrlægestudiet med specialet: “Interventional Study of Thrush in Horses and Agron´s Possible Effect on the Concentration of Ammonia in Wood Pellets”. Herefter blev hun ansat på Ringe Dyrehospital, hvor hun arbejdede meget med røntgenoptagelser. Fra 2013-2015 arbejdede Sanne hos Dyrlægegården Kauslunde, hvor fokus blev ændret til primært at være smådyr.

Udover at arbejde i praksis, har hun også været med til at uddanne veterinærsygeplejersker på erhvervsskolen Hansenberg. Siden færdiguddannelsen 2012 har Sanne løbende været på kurser, for at holde sig opdateret på den nyeste viden indenfor veterinærfaget.

Rent fagligt er Sanne meget interesseret i billeddiagnostik såsom røntgen og scanning, hun bruger også meget af hendes tid i operationen med bløddelskirurgi. Derudover har hun også al ansvar på den administrative del på klinikken.

Privat bor hun sammen med hendes mand, Jacob og deres 3 sønner, Magnus, Laust og Gustav. Derudover har de 2 australien shepherds Tilde og Karla og en maine coon Sigurd. I hendes fritid bruges der meget tid hendes to heste, Jesper og Darcy på nationale og internationale stævnebaner i ridebanespringning.

katjagif

Katja Strøm Buse

​Katja blev færdiguddannet som dyrlæge på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2018. Efter færdiggørelse af dyrlægestudiet købte Katja Morud Dyreklinik, hvor hun har haft sit virke lige siden. Katjas interesse for dyr har altid været stor, derfor er hun oprindeligt uddannet landmand og har arbejdet med speciale i grise. Dog fandt Katja ud af undervejs at det var kæledyrene hun brændte for, og derfor skiftede hun kurs og valgte dyrlæge gerningen i stedet.

Katjas helt store interesse er tænder og tandarbejde, og derfor starter Katja tanduddannelsen Level of Excellence in Veterinary Dentistry i 2023. Dette vil rustet Katja til at kunne foretage de fleste tandoperationer, samt forebyggende behandlinger på hunde og katte. Derud over brænder Katja for at give både ejer og kæledyrene de bedste oplevelser det er hende muligt, når de kommer ind på klinikken, det værende sig om det er hunde, katte, kaniner eller grise.
Fritiden bruger Katja sammen med hendes mand og deres 2 børn. De bor på en stor landbrugsejendom, hvor der er god plads til udfoldelse på alle mulige måder, bl.a. holder Katja af at skyde med bue og pil ridende på hendes islandske heste. Ellers bruges tiden på at passe familien og alle de mange dyr der er på ejendommen.

8_bloggif-615ec26dd2947

Emilie Ghajarieh

​Emilie har været ansat på klinikken siden september 2021. Emilie blev færdig som dyrlæge i januar 2019. Efterfølgende blev hun ansat på Svendborg Dyrehospital og var der indtil August 2021.

Emilie har været vant til at have meget vagt arbejde og hun har derfor meget erfaring med akutte patienter og finder det yderst interessant.

Emilie har været på forskellige efteruddannelseskurser indenfor bl.a. kattesygdomme, akutmedicin, kirurgi, onkologi og tandekstraktioner. I efteråret 2021 starter Emilie på en 4-årig efteruddannelse som gør at hun om 2 år kan kalde sig selv for fagdyrlæge og om 4 år kan kalde sig Master i kirurgi på smådyr.

Emilie bor privat på Sydfyn, nærmere Thurø med sin kæreste Jonas og deres to hunde Perle og Penny og katten Pedersen. I Emilies fritid spiller hun til tider teater og går til træning med hendes hunde.

34_bloggif-615ec29e9004e-2

Julie Udsen Steffensen

​Julie har været ansat på klinikken siden august 2021. Hun er uddannet dyrlæge i januar 2020 og har siden arbejdet på smådyrsklinik på Fyn.

Julie har ekstra interesse i tandsygdomme hos hund og kat. Det er Julie der varetager klinikkens tandbehandlinger lige fra de ukomplicerede tandrensninger til større tandoperationer. Julie sørger for løbende at dygtiggøre sig inden tandbehandlinger med både praktisk og teoretisk videreuddannelse.

Julie er oprindeligt fra Agedrup på Fyn og har efter at have studeret i København flyttet ind på Skibhusvej i Odense med sin kæreste Nicholas og deres altdeutscher mops ”Brombær”. Julie bruger meget af sin fritid på hundetræning, hvor hun bl.a. træner lydighed og rally på konkurrenceniveau med Brombær samtidig med at hun selv er hundetræner et par gange om ugen i Munkebo.

Louise Laustsen - kirupraktor

​I 2008 blev jeg uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og startede livet i hestepraksis i Thy. I 2009 blev jeg ansat på Højgård Hestehospital og familien rykkede til Fyn.

I 2010 blev uddannelsen i veterinær kiropraktik afsluttet og herefter fulgte også kurser i akupunktur. Jeg har altid haft særlig interesse for biomekanik, bevægelse og præstation hos heste og arbejdet indenfor dette område har optaget meget af min tid.


Jeg har efterfølgende suppleret mere efteruddannelse indenfor manuel terapi og rehabilitering. I 2014 blev jeg ansat i medicinalvirksomheden ScanVet. Her blev det til adskillige forskningsprojekter i samarbejde med praktiserende dyrlæger, University of Wargeningen, University of Utrecht og Københavns Universitet.

Veterinær sygeplejere

5_kirstine

Kirstine Nygaard Kristensen

​Kirstine har været ansat på klinikken siden juli 2019. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske i 2009 på Djursland og har arbejdet i smådyrspraksis siden.

Kirstines interesser er i anæstesi og tænder, og det er ofte hende der står i operationen og monitorere patienterne og styrer anæstesien, når dit kæledyr er i anæstesi.

Kirstine er bosat i Middelfart, på et stort og hyggeligt landsted. Her bor hun med hendes mand Lars, deres 2 fælles børn Alfred og Johanne, hunden Vuffi, katten Max og ca. 200 akvariefisk.

Hendes fritid går primært med børn, hus og have, som er en stor passion for hende. Derud over elsker hun at gå ture med hunden, hvor katten gerne lunter efter.

3_olivia

Olivia Malling Hubert

​Olivia er ansat som veterinærsygeplejerske elev, og har været i klinikken siden august 2020.

I vil ofte møde Olivias glade smil i skranken på klinikken, eller snakke med hende i telefonen. Og så vil hun også være med til at assisterer ved diverse operationer, hvor hun monitorer patienter i narkose.

Olivias faginteresser er sig specielt rehabilitering og anæstesi, hun vil rigtig gerne arbejde mere med dette efter hun er blevet uddannet.

Olivia vil blivefærdiguddannet aut. veterinærsygeplejerske i august 2022.

Olivia er 25 år, hun er født og opvokset i Odense. Oprindeligt er hun fra Skibhuskvarteret men er fornyeligt flyttet til Kirkendrup for at komme tættere på sin arbejdsplads.

Olivia bruger sin fritid på at gå tur med hendes border collies og soveputte med katten Tulle. 

Øvrige personaler

annemette

Anne-Mette Juhl Jensen

Klinikassistent​

​I snart 30 år har Anne-Mette arbejdet som dyrenes sygeplejerske, og i de seneste 10 år som klinikchef på Morud Dyreklinik. I kender hende sikkert som dyrenes smilende omsorgsfulde sygeplejerske og dyrlægens uundværlige højre hånd. Hun har fulgt mange klienter gennem generationer og ligeledes alle deres dejlige dyr på godt og ondt.

Privat bor Anne - Mette på Dyrebjerg gård i Veflinge sammen med sin mand, boxeren Aya, 2 katte, 2 heste og høns. Fritiden nyder hun i naturen, ofte med sine skønne børn og børnebørn. " Det bliver lidt som at komme hjem " Siger Anne - Mette om den nye sammenlægning med Søndersø Dyreklinik, for det var netop her, at hun i sin tid startede sin karriere.
Anne-Mette har en stor viden indenfor pasning, foder og meget mere, og du er altid velkommen til at kigge ind, så hjælper hun dig gerne.

Pernille Hochreuter

Klinikmedhjælper

tekst er på vej.

Mette Winkelmann

Klinikmedhjælper

tekst er på vej.

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

​Veluddannede personale

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på
64 89 10 64 for at booke tid.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig!

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil tale med en dyrlæge eller vil høre mere om vores priser. Vi står klar med råd og vejledning, hvis dit kæledyr skal besøge vores dyreklinik.​

Åbakkevej 5A, 5462 Morud

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook (2)  instagram_46

Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798