Mød os

Vi tilbyder

Vi tager os af alle hverdagens små og store spørgsmål og problemer.

Vi afsætter god tid til hver konsultation og gør alt, hvad vi kan, for at dit dyr føler sig så godt tilpas som muligt, og for at du får grundig rådgivning og svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Det er en god ide at tage en "huske-seddel" med hjemmefra 🙂 Vi kan "klare" de fleste problemer her på klinikken, og ellers henviser vi til dygtige kolleger med specialist-kompetencer.

Dyrlæge Katja Strøm Buse

Katja har stor interesse i tænder samt kirurgi, ydermere er det ofte Katja som tilser alt fra kaniner til får.

Katja blev færdiguddannet i 2018, inden da er hun uddannet landmand med speciale i grise.

Privat er Katja gift og har 2 mindre børn.

Klinikchef Anne-Mette Juhl Jensen

Har været dyrenes omsorgsfulde sygeplejerske og dyrlægens uundværlige højre hånd i mange år. Ansvarlig for butikkens sortiment. Rådgiver indenfor alle varegrupper og indenfor pasning, foder og meget mere.

Dyrlæge Britta Fjordvang Walsted-Rasmussen

Er en ekstra hjælpende hånd på klinikken primært onsdage og torsdage.
Britta blev færdiguddannet dyrlæge i 2009 og har siden arbejdet i smådyrs- og blandet praksis. Udover at være hjælp og sparring i Morud Dyreklinik driver Britta selv sin egen udkørende praksis på Nordfyn.

Vi støtter lokalt

Morud Dyreklinik ønsker at være en del af det lokale sammenhold. Klinikken er altid åben for besøg, hvor du f.eks. kan komme og veje din hund. Skole og børnehave er hyppige gæster, hvor vi af og til laver klinikken om til bamsehospital.

Morud Dyreklinik støtter også idræts livet  med bl.a  banner i Langesøhallen og annoncer i de lokale medlemsblade. Vi er også en aktiv del af den årlige Solsikkefest, hvor vi arrangerer børnedyrskue. Vi sponsorerer ofte præmier til lokale arrangementer.

Hjælp til hjemløse

Vi samarbejder med de lokale spejdertropper om hjælp til de hjemløse. Så skulle i ligge inde med tæpper. legetøj, foder eller andet i ikke mere bruger, tager vi meget gerne imod.