face Følg med på Facebook

Morud Søndersø Dyreklinik søger VSP ELEV til klinik i udvikling.

Vi søger en ny VSP-elev, som kan hjælpe os i dagligdagen, med receptionen og kundepleje til senere i uddannelsesforløbet med anæstesi og tandarbejde. Derfor vægter vi meget højt, at du har lidt erfaring. Vi søger samtidig også en god teamspiller, som er stabil og fleksibel, for samspil og hygge kollegaer imellem er meget vigtig for os.

Vi er en klinik, hvor hygge, humor og godt samvær betyder rigtig meget i det daglige arbejde. Klinikken består af en hovedklinik i Søndersø og en mindre satellitklinik i Morud, vi er lige blevet lagt sammen. Vi synes, det er vigtigt at udvikle sine faglige og personlige kompetencer, hvilket klinikken giver rig mulighed for. Så hvis du har et emne du brænder for, vil det bare være en gevinst.

Teamet består af 4 dyrlæger, 2 VSP’er, 1 klinikassistent, 1 rengøring/hjælpepige.

Klinikken beliggende i Søndersø har meget nyt udstyr, som f.eks. digital røntgen, tandrøntgen, ultralyd scanner, in house lab og 2 operationsstuer, en til tænder og en til sterile operationer. I 2023 vil der blive bygget til vores nuværende klinik med nye lokaler til både operation og personalerum. Vores satellit klinik i Morud har 2 konsultationer med alt hvad der hører til af udstyr og en kæmpe petshop.

Jobbet er på 37 timer/uge, gerne med opstart i foråret på skole. Du vil komme til at arbejde i begge vores klinikker Søndersø og Morud

Hvis dette vækker interesse hos dig, er du meget velkommen til at sende din ansøgning til kontakt@sondersodyreklinik.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe på 64891064, kontaktperson Sanne Kiilerich. 

​Tryg og personlig behandling

Lær os bedre at kende

​Veluddannede personale

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Ringe til os på
65 96 48 84 for at booke tid.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig!

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil tale med en dyrlæge eller vil høre mere om vores priser. Vi står klar med råd og vejledning, hvis dit kæledyr skal besøge vores dyreklinik.​

Åbakkevej 5A, 5462 Morud

Klik her for rutevejledning

Følg os på sociale medier

Se billeder af vores hverdag. 

facebook (2)  instagram_46

Søndersø Dyreklinik V/ Sanne Kiilerich - CVR: 35289798