HUNDE-/HVALPETRÆNING

Vi mener, det er meget vigtigt at gå til træning med sin hund, så kommunikationen mellem dyr og mennesker bliver letforståelig og effektiv til glæde for begge parter, - og jo før, jo bedre! Eneste krav for deltagelse er, at hvalpen har fået sine vaccinationer og er ormebehandlet.

Derfor har vi i flere år arrangeret hvalpetræning på pladsen foran klinikken. Vi træner efter principperne om ”positiv forstærkning”, dvs. vi skælder ikke ud eller råber ad hundene, men forstærker deres ønskede adfærd med ros og belønninger, og alle former for kvælerhalsbånd er selvfølgelig bandlyst.

Vi prioriterer små hyggelige hold med god tid til øvelser og leg, og også god tid til spørgsmål og individuel rådgivning. Det skal være sjovt og berigende at være sammen med sin hund, - for alle i familien!

Vi møder desværre en del hunde på klinikken, som er forvirrede, usikre og stressede, hvilket ofte bunder i, at de ikke har lært eller forstået, hvad det er vi mennesker beder dem om.  Det giver mange ubehagelige og unødvendige frustrationer for både hund og ejer, og kan i værste fald ende med, at hunden må aflives eller omplaceres.

Ved særlige trænings-eller adfærdsproblemer har vi mulighed for at give enetimer og individuel vejledning og træning, idet vi har et godt samarbejde med en dygtig hundeadfærdsrådgiver, som også kan komme hjem til familien og hjælpe.

KONTAKT KLINIKKEN OG HØR NÆRMERE OM HOLD OG TRÆNINGSTIDSPUNKTER J

VI RÅDGIVER OGSÅ GERNE OM VALG AF HUNDERACE, INDEN I BESLUTTER JER.

Udgivet i Værd at vide.